Skip to main content

Indeling vakantiewoning


Het huis is volledig ingericht voor 11 personen en heeft centrale verwarming.

Beganegrond

U komt via de hal in de ruime woonkeuken, dit vertrek heeft ook vloerverwarming. Naast de hal bevinden zich een toilet en een slaapkamer met een tweepersoons bed.

De woonkeuken is ingericht met dubbel keukenblok. Aan de rechterkant bevindt zich de klookplaat met daaronder de elektrische oven en daarnaast de koelkast en de magnetron. In het keukenblok aan de linkerkant zit een dubbele spoelbak en daar staat het koffiezetapparaat. Deze zijde van de keuken heeft een open verbinding met de overige ruimte in de keuken. Daar staat een lange tafel, waar u met 10 personen ruim aan kunt zitten.

Vanuit de keuken gaat u naar de royale woonkamer met tv en DVD/CD-speler. Hier staat ook een houtkachel. In de woonkamer is de internet aansluiting van waaruit u in het hele huis gebruik kunt maken van internet. Aan de andere kant van de keuken is de bijkeuken. Hier staat de wasmachine, de droger, de vaatwasser en de diepvrieskast.

Achter de bijkeuken bevindt zich een badkamer met toilet, wastafel en douche. Naast de bijkeuken is de garage waar fietsen en eventueel een auto kunnen staan. En er staat een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.

Via de bijkeuken komt u in de tuin met verschillende zithoekjes en een picknicktafel, waar u als het mooi weer is heerlijk van de zon kunt genieten. In de tuin is een groot grasveld met daaromheen een hoge beukhaag voor voldoende privacy. Er staat een trampoline en speelhuisje met twee schommels en een glijbaan.

Verdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en de tweede badkamer. De grootste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en er staan twee kinderledikantjes. De kleinste slaapkamer heeft een stapelbed voor twee personen. De overige twee slaapkamers zijn ongeveer even groot en hebben samen vijf éénpersoonsbedden.

In het hele huis zijn dus in totaal 2 tweepersoonsbedden, 7 éénpersoonsbedden en twee kinderledikantjes. Elke slaapplaats heeft een éénpersoonsmatras, een éénpersoons dekbed en een hoofdkussen.

In de badkamer op de bovenverdieping is een toilet, een wastafel, een ligbad en een aparte douche.